Valmiit matkapaketit ryhmille

Vietä virkistyspäivä risteillen Näsijärvellä, tutustu suklaan valmistukseen tai kokeile yrttikylpyjä. Ryhmille suunnitelluista matkapaketeista löytyy jokaiselle jotakin – rentouttavista arjen irtiotoista pieniin seikkailuihin. Tervetuloa mukaan Vihreän Sydämen matkalle!

Virkistyspäivä risteillen huvilatunnelmissa

Virkistyspäivä risteillen huvilatunnelmissa Näsijärvellä

Tule nauttimaan suomalaisesta järvimaisemasta risteillen, vanhan ajan huvilatunnelmissa Villa Näsirinteellä, Ylöjärvellä!

Kuljetus bussilla Villa Näsirinteelle, jossa aamiaisen jälkeen Hiking Travel Hit vie vieraat yhdessä koettavien hassutusten pariin; ohjelmassa on huolten puolittamista, virkistäytymistä ja rentoutumista. Lounaalla kuullaan huvilan historiasta, paluu Tampereelle risteillen.

Hinta

Hinnat alkaen 25 hengen ryhmässä 55 €/hlö, 50 hengen ryhmässä 45 €/hlö. Kesto n. 7h.

Tiedustelut ja varaukset

Tiina Mäkelä/Villa Näsirinne
p. 0400 240 368
tilaisuus@nasirinne.fi
www.nasirinne.fi

 

Naisten hemmottelumatka Frantsilan hyvän olon keskukseen

Tervetuloa naisten omalle hemmottelumatkalle Frantsilaan! Ohjelmassa on Tarjolla Toimiva tyyli -luento, hemmotteluhoitoja, parfyyminvalmistusta, rentouttava yrtti-turvesauna sekä maittava keittolounas ja pientä purtavaa upeassa maalaismiljöössä. Matrocksin kyyti on esteetön: mukaan pääsee myös pyörätuolilla.

Hinta

Hinta 900 € + 35 €/hlö.
Ryhmän maksimikoko on 44 osallistujaa.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Suo, soitto ja suklaasuukko

Matka suklaan ja puhtaan suomalaisen luonnon ystäville!

Ensimmäinen pysähdys tehdään Suojärven Suklaatilalla, missä pääsemme maistelemaan käsintehtyjä suklaita tilan emännän johdolla. Suklaatilalta matkaamme Seitsemisen kansallispuistoon, Soljasten suoalueelle, jossa pääsemme tutustumaan upeaan luonnontilaiseen suoluontoon. Liisa Tyllilä ja Hiking Travel, Hit Ky:n muut kokeneet oppaat kertovat totta ja tarinaa kansallispuiston vaiheista. He ovat valmistaneet meille makkarat, räiskäleet ja nokipannukahveet. Jokainen halukas pääsee paistamaan oman makkaransa ja räiskäleensä nuotiolla.

Hinta sisältää esteettömät kuljetukset Pirkanmaalta, Suklaatilan vierailun, Seitsemisessä nuotiolla nokipannukahveet, mehun, kaakaon, makkarat ja räiskäleet, sekä upeita Luontonoidan tarinoita.

Matka on esteetön.

Hinta

Ryhmähinta 900 € (sis. alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä. 

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Erähemmottelupaketti

Lähde porukalla nauttimaan luonnon rauhasta, liikkumisesta ja rentouttavista hieronnoista! Yöpyminen maatilan miljöössä. Paketti räätälöidään ryhmille toiveiden mukaisesti. Ryhmän koko 8-15 hlöä.

Tulopäivänä ohjelmassa on saapuminen Särkilammin marjatilalle, iltapala, sauna (sis. saunatuotteet), majoittuminen kahden hengen huoneissa. Toisena päivänä ohjelmassa on aamupala, ohjattu patikkaretki taukonuotioineen (sis. nokipannukahvit ja taukoeväät), lumiaikaan myös suksilla erämaalatuja pitkin. Patikalta palatessa valinnainen hoito: päähieronta, käsien hieronta tai jalkojen hieronta. Mahdollisuus myös saunoa tai käydä suihkussa.

Hinta

Hinta 100 € /henkilö. 
Erikseen tilattavissa myös esim. turvesauna, perinteinen hieronta, maittava päivällinen. 
Retki soveltuu mitä parhaiten myös mm. valokuvaukseen.

Varaukset ja lisätiedot

Merita Leino
Särkilammin marjatila
p. 041 507 4448
marjatila@sarkilammi.fi
www.sarkilammi.fi

Suklaamatka

Tervetuloa tutustumaan suklaan valmistukseen käsityönä sekä maistelemaan suussasulavia suklaita!

Suojärven Suklaatilalla pääsemme maistelemaan heidän käsityönä valmistamiaan ihania suklaaherkkuja. Maistajaiset ovat Suklaatilan järjestämä elämyksellinen ohjelma, jossa tutustumme suklaamakuihin kiiruhtamatta ja nautiskellen. Tilan emäntä Katja kertoo valmistamistaan herkuista maku kerrallaan. Samalla kuullaan Suojärven vaiheista ja suklaan työstämisestä.

Hinta

Ryhmähinta 750 € (sis.alv 10%), ryhmä enintään 44 henkilöä.
Hinta sisältää esteettömän kuljetuksen Pirkanmaalta, suklaatilan esittelyn sekä Suklaamaistajaiset.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

Kukkana kämmenellä

Kukkana kämmenellä

Tule mukaan matkalle Frantsilan Luomuyrttipelloille Hämeenkyröön!

Tutustumme kukkien monipuolisiin käyttötapoihin aina ihonhoidosta immuniteetin vahvistamiseen. Haistelemme ja maistelemme kukkia sekä keräämme kotiin viemiseksi oman kukkakimpun tai yrttiteesekoituksen! Paluumatkalla pysähdymme Frantsilan Kehäkukkaan, jonka Puotihuoneesta ja myymälästä löydät Frantsilan luomuyrttituotteiden laajan valikoiman ja paikallisia käsitöitä. Matkan kesto on lähtöpaikasta riippuen noin 5 tuntia.

Hinta

Ryhmähinta 700 € (sis. alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä.
Sisältäen esteettömän kuljetuksen Pirkanmaalta, opastuksen Yrttipelloilla ja yrttiteesekoituksen tai kukkakimpun. Retken oppaana toimii Anna Karhu-Cormier, kuvataiteilija ja Diplomi fytoterapeutti.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

 

Elinvoimaa yrteistä ja aromaöljyistä

Hyvinvointia ja hemmottelua Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa, Hämeenkyrössä.

Kohotamme tervetulomaljat ja kuuntelemme Frantsilan tarinan. Innostava luento yrteistä ja luonnonrohdoista johdattelee terveyden ja hyvinvoinnin lähteelle ja antaa arkipäivään hyvät eväät jaksamiseen. Herkullinen kasvislounas antaa helppoja vinkkejä myös omaan ruuanlaittoon. Lounaan jälkeen virkistymme  ohjatussa, ryhmähenkeä nostattavassa niskahartia-hoidoissa pareittain, rentouttavan jalkakylvyn kera sekä lopuksi hoidamme jalat  Frantsilan voiteilla ja salvoilla. Vaihtoehtoisesti tutustumme hoitaviin eteerisiin öljyihin ja teemme yksilöllisen parfyymin tai partapalsamin itselle mukaan virkeyden tueksi. Nautimme lähtökahvit tai yrttiteet leivonnaisen kera ja yrttipuoti palvelee ja opastaa. Voimme lähteä virkein mielin kotiin, reppu täynnä uusia eväitä! Retken kesto on 5-6 tuntia.

Hinnat

10-19 henkilöä: 99 €
20-29 henkilöä: 77 €
30-39 henkilöä: 65 €

Hinnat sis. alv. Paketti sisältää esittelyn, luennon, lounaan, toisen hoitotuokion sekä lähtökahvit. Ohjelmaa voidaan muokata tarpeen mukaan!

Frantsilan tarinaa kertoo sekä lounasta tarjoilee emäntä Aija Lento ja luennoitsijana ja ryhmähoidon ohjaajana Fytoterapeutti, kouluttaja Marja Jokela.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Frantsilan Hyvän Olon Keskus
p. 040 5918742
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi
www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi 

Dagaz Ky
p. 0400 854 227
marja.jokela@luonnollisesti.com
www.luonnollisesti.com

Laatua läheltä lahjaksi

Tervetuloa lähimatkalle käsintehtyjen herkkujen äärelle!

Tällä matkalla poikkeamme kolmessa erikseen sovittavassa kohteessa. Tutustumme kohteiden tuotteisiin ja toimintaan maistellen, haistellen ja rapistellen. Samalla saamme ostaa  laadukkaita tuotteita joko itselle tai lahjaksi! Matkan kokonaiskesto on noin 5 tuntia.

Hinta

Ryhmähinta 600 € (sis.alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä.
Hinta sisältää esteettömän kuljetuksen Pirkanmaalta sekä esittelyt ja mahdolliset maistiaiset kohteissa.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Lähiömatka Tampereelle

Tunnin opastettu kiertoajelu Pumpulinakka-Liisan matkassa!

Tämä mamma tietää lähes kaiken Tampereen historiasta. Pumpulinakka kertoo Mansen mahtavasta teollistumisesta, pumpulinlikoista ja nöösipojista. Matka antaa uusia ja herkullisia yksityiskohtia paljasjalkaisille tamperelaisille sekä mielenkiintoista infoa myös ulkopaikkakuntalaisille. Yhden tunnin esteetön lähiömatka Tampereella.

Hinta

Ryhmähinta 450 € (sis.alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä.
Hinta sisältää esteettömän kuljetuksen ja opastuksen.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Bussimatka Näsijärven ympäri

Tarttuvia tarinoita – kiehtovia kohteita

Näe ja koe opastettu Näsijärvi -kierros puolipäiväretkellä Juhani Viidan johdolla. Matka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Matkan kesto joustaa neljästä viiteen tuntiin. Toteutusaika toukokuun alusta syyskuun puoliväliin.

Lähdemme aamupäivällä Tampereen seudulta Näsijärven länsireunaa Kuruun. Kuullaan ja koetaan paikkakunnan parhaat palat menneisyydestä tähän päivään. Graniitti ja 80 -vuotias metsäoppilaitos ovat Kurun sielu.

Ajamme läpi Karjulan kylän Ruoveden puolelle ja saavumme Muroleen kanavan kiehtoviin maisemiin. Nautimme kesäkahvilan antimista ja ihastelemme historiallista miljöötä, missä Matti Kassila ohjasi elokuvan Elokuu 1950-luvulla.

Matkamme jatkuu Näsijärven itäreunaa seuraillen Teiskoon. Pistäydymme viinitilalla, missä halukkailla on mahdollisuus tehdä tuliaisostoksia. Näemme kauniin Paarlahden vuonon ja 1800-luvun lopussa valmistuneen kivisen Aunessillan.

Loppumatkasta kertaamme vielä mukavan päivän antia ennen kierroksemme päättymistä.

Juhani Viita on kokenut ryhmävetäjä, jonka tavaramerkkeinä ovat pettämätön tilannetaju ja lämminhenkinen vuorovaikutus. Huumori ja musiikki rytmittävät tätäkin matkaa. Ja taatusti väki viihtyy.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi