Valmiit matkapaketit ryhmille

Vietä virkistyspäivä risteillen Näsijärvellä, tutustu suklaan valmistukseen tai kokeile yrttikylpyjä. Ryhmille suunnitelluista matkapaketeista löytyy jokaiselle jotakin – rentouttavista arjen irtiotoista pieniin seikkailuihin. Tervetuloa mukaan Vihreän Sydämen matkalle!

Naisten hemmottelumatka Frantsilan hyvän olon keskukseen

Tervetuloa naisten omalle hemmottelumatkalle Frantsilaan! Ohjelmassa on Tarjolla Toimiva tyyli -luento, hemmotteluhoitoja, parfyyminvalmistusta, rentouttava yrtti-turvesauna sekä maittava keittolounas ja pientä purtavaa upeassa maalaismiljöössä. Matrocksin kyyti on esteetön: mukaan pääsee myös pyörätuolilla.

Hinta

Hinta 900 € + 35 €/hlö.
Ryhmän maksimikoko on 44 osallistujaa.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Suo, soitto ja suklaasuukko

Matka suklaan ja puhtaan suomalaisen luonnon ystäville!

Ensimmäinen pysähdys tehdään Suojärven Suklaatilalla, missä pääsemme maistelemaan käsintehtyjä suklaita tilan emännän johdolla. Suklaatilalta matkaamme Seitsemisen kansallispuistoon, Soljasten suoalueelle, jossa pääsemme tutustumaan upeaan luonnontilaiseen suoluontoon. Liisa Tyllilä ja Hiking Travel, Hit Ky:n muut kokeneet oppaat kertovat totta ja tarinaa kansallispuiston vaiheista. He ovat valmistaneet meille makkarat, räiskäleet ja nokipannukahveet. Jokainen halukas pääsee paistamaan oman makkaransa ja räiskäleensä nuotiolla.

Hinta sisältää esteettömät kuljetukset Pirkanmaalta, Suklaatilan vierailun, Seitsemisessä nuotiolla nokipannukahveet, mehun, kaakaon, makkarat ja räiskäleet, sekä upeita Luontonoidan tarinoita.

Matka on esteetön.

Hinta

Ryhmähinta 900 € (sis. alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä. 

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Erähemmottelupaketti

Lähde porukalla nauttimaan luonnon rauhasta, liikkumisesta ja rentouttavista hieronnoista! Yöpyminen maatilan miljöössä. Paketti räätälöidään ryhmille toiveiden mukaisesti. Ryhmän koko 8-15 hlöä.

Tulopäivänä ohjelmassa on saapuminen Särkilammin marjatilalle, iltapala, sauna (sis. saunatuotteet), majoittuminen kahden hengen huoneissa. Toisena päivänä ohjelmassa on aamupala, ohjattu patikkaretki taukonuotioineen (sis. nokipannukahvit ja taukoeväät), lumiaikaan myös suksilla erämaalatuja pitkin. Patikalta palatessa valinnainen hoito: päähieronta, käsien hieronta tai jalkojen hieronta. Mahdollisuus myös saunoa tai käydä suihkussa.

Hinta

Hinta 100 € /henkilö. 
Erikseen tilattavissa myös esim. turvesauna, perinteinen hieronta, maittava päivällinen. 
Retki soveltuu mitä parhaiten myös mm. valokuvaukseen.

Varaukset ja lisätiedot

Merita Leino
Särkilammin marjatila
p. 041 507 4448
marjatila@sarkilammi.fi
www.sarkilammi.fi

Suklaamatka

Tervetuloa tutustumaan suklaan valmistukseen käsityönä sekä maistelemaan suussasulavia suklaita!

Suojärven Suklaatilalla pääsemme maistelemaan heidän käsityönä valmistamiaan ihania suklaaherkkuja. Maistajaiset ovat Suklaatilan järjestämä elämyksellinen ohjelma, jossa tutustumme suklaamakuihin kiiruhtamatta ja nautiskellen. Tilan emäntä Katja kertoo valmistamistaan herkuista maku kerrallaan. Samalla kuullaan Suojärven vaiheista ja suklaan työstämisestä.

Hinta

Ryhmähinta 750 € (sis.alv 10%), ryhmä enintään 44 henkilöä.
Hinta sisältää esteettömän kuljetuksen Pirkanmaalta, suklaatilan esittelyn sekä Suklaamaistajaiset.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

Kukkana kämmenellä

Kukkana kämmenellä

Tule mukaan matkalle Frantsilan Luomuyrttipelloille Hämeenkyröön!

Tutustumme kukkien monipuolisiin käyttötapoihin aina ihonhoidosta immuniteetin vahvistamiseen. Haistelemme ja maistelemme kukkia sekä keräämme kotiin viemiseksi oman kukkakimpun tai yrttiteesekoituksen! Paluumatkalla pysähdymme Frantsilan Kehäkukkaan, jonka Puotihuoneesta ja myymälästä löydät Frantsilan luomuyrttituotteiden laajan valikoiman ja paikallisia käsitöitä. Matkan kesto on lähtöpaikasta riippuen noin 5 tuntia.

Hinta

Ryhmähinta 700 € (sis. alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä.
Sisältäen esteettömän kuljetuksen Pirkanmaalta, opastuksen Yrttipelloilla ja yrttiteesekoituksen tai kukkakimpun. Retken oppaana toimii Anna Karhu-Cormier, kuvataiteilija ja Diplomi fytoterapeutti.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

 

Elinvoimaa yrteistä ja aromaöljyistä

Hyvinvointia ja hemmottelua Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa, Hämeenkyrössä.

Kohotamme tervetulomaljat ja kuuntelemme Frantsilan tarinan. Innostava luento yrteistä ja luonnonrohdoista johdattelee terveyden ja hyvinvoinnin lähteelle ja antaa arkipäivään hyvät eväät jaksamiseen. Herkullinen kasvislounas antaa helppoja vinkkejä myös omaan ruuanlaittoon. Lounaan jälkeen virkistymme  ohjatussa, ryhmähenkeä nostattavassa niskahartia-hoidoissa pareittain, rentouttavan jalkakylvyn kera sekä lopuksi hoidamme jalat  Frantsilan voiteilla ja salvoilla. Vaihtoehtoisesti tutustumme hoitaviin eteerisiin öljyihin ja teemme yksilöllisen parfyymin tai partapalsamin itselle mukaan virkeyden tueksi. Nautimme lähtökahvit tai yrttiteet leivonnaisen kera ja yrttipuoti palvelee ja opastaa. Voimme lähteä virkein mielin kotiin, reppu täynnä uusia eväitä! Retken kesto on 5-6 tuntia.

Hinnat

10-19 henkilöä: 99 €
20-29 henkilöä: 77 €
30-39 henkilöä: 65 €

Hinnat sis. alv. Paketti sisältää esittelyn, luennon, lounaan, toisen hoitotuokion sekä lähtökahvit. Ohjelmaa voidaan muokata tarpeen mukaan!

Frantsilan tarinaa kertoo sekä lounasta tarjoilee emäntä Aija Lento ja luennoitsijana ja ryhmähoidon ohjaajana Fytoterapeutti, kouluttaja Marja Jokela.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Frantsilan Hyvän Olon Keskus
p. 040 5918742
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi
www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi 

Dagaz Ky
p. 0400 854 227
marja.jokela@luonnollisesti.com
www.luonnollisesti.com

Laatua läheltä lahjaksi

Tervetuloa lähimatkalle käsintehtyjen herkkujen äärelle!

Tällä matkalla poikkeamme kolmessa erikseen sovittavassa kohteessa. Tutustumme kohteiden tuotteisiin ja toimintaan maistellen, haistellen ja rapistellen. Samalla saamme ostaa  laadukkaita tuotteita joko itselle tai lahjaksi! Matkan kokonaiskesto on noin 5 tuntia.

Hinta

Ryhmähinta 600 € (sis.alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä.
Hinta sisältää esteettömän kuljetuksen Pirkanmaalta sekä esittelyt ja mahdolliset maistiaiset kohteissa.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Lähiömatka Tampereelle

Tunnin opastettu kiertoajelu Pumpulinakka-Liisan matkassa!

Tämä mamma tietää lähes kaiken Tampereen historiasta. Pumpulinakka kertoo Mansen mahtavasta teollistumisesta, pumpulinlikoista ja nöösipojista. Matka antaa uusia ja herkullisia yksityiskohtia paljasjalkaisille tamperelaisille sekä mielenkiintoista infoa myös ulkopaikkakuntalaisille. Yhden tunnin esteetön lähiömatka Tampereella.

Hinta

Ryhmähinta 450 € (sis.alv 10%), ryhmän koko enintään 44 henkilöä.
Hinta sisältää esteettömän kuljetuksen ja opastuksen.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

 

Bussimatka Näsijärven ympäri

Tarttuvia tarinoita – kiehtovia kohteita

Näe ja koe opastettu Näsijärvi -kierros puolipäiväretkellä Juhani Viidan johdolla. Matka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Matkan kesto joustaa neljästä viiteen tuntiin. Toteutusaika toukokuun alusta syyskuun puoliväliin.

Lähdemme aamupäivällä Tampereen seudulta Näsijärven länsireunaa Kuruun. Kuullaan ja koetaan paikkakunnan parhaat palat menneisyydestä tähän päivään. Graniitti ja 80 -vuotias metsäoppilaitos ovat Kurun sielu.

Ajamme läpi Karjulan kylän Ruoveden puolelle ja saavumme Muroleen kanavan kiehtoviin maisemiin. Nautimme kesäkahvilan antimista ja ihastelemme historiallista miljöötä, missä Matti Kassila ohjasi elokuvan Elokuu 1950-luvulla.

Matkamme jatkuu Näsijärven itäreunaa seuraillen Teiskoon. Pistäydymme viinitilalla, missä halukkailla on mahdollisuus tehdä tuliaisostoksia. Näemme kauniin Paarlahden vuonon ja 1800-luvun lopussa valmistuneen kivisen Aunessillan.

Loppumatkasta kertaamme vielä mukavan päivän antia ennen kierroksemme päättymistä.

Juhani Viita on kokenut ryhmävetäjä, jonka tavaramerkkeinä ovat pettämätön tilannetaju ja lämminhenkinen vuorovaikutus. Huumori ja musiikki rytmittävät tätäkin matkaa. Ja taatusti väki viihtyy.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

Roineen kierros

Tehtaiden piiput – maaseudun maut ja maisemat

Opastettu ohjelmallinen bussiretki Juhani Viidan johdolla on leppoisa hyvän mielen matka. Lauluissakin tunnetuiksi tulleet kansallismaisemat avautuvat kiehtovina eteemme. Mielenkiintoiset kohteet tarjoavat katsottavaa ja koettavaa kaiken ikäisille.

Karjalan kansan evakkotaipaleet, jälleenrakentamisen aika, Suuren Pohjan sodan taistelut ja keskiaikaisen kirkon historia kertautuvat. Hetki automuseossa antaa hyvän kuvan itsenäisyytemme ajan liikenteen kehittymisestä. Halukkaat voivat kiivetä näkötorniin ihailemaan Roineen ja Längelmäveden silmiä hiveleviä maisemia.

Piipahdamme myös Kanta-Hämeen puolelle Hauholle, missä Lautsian lomakeskuksessa nautimme matkan hintaan sisältyvän maittavan lounaan. Makukylänä tunnetun Laitikkalan lähiruokapuotien ohi emme myöskään aja pysähtymättä. Kaikki tämä sisältyy noin viiden tunnin mittaisen puolipäiväretken ohjelmaan.

Kokopäiväretki sisältää edellämainitun lisäksi kaksi erinomaista kohdetta. Vierailu Myllysaaren museossa Valkeakoskella on hieno aikamatka seudun entisyyteen, työläisten elämään ja mm. suomalaisen jalkapalloilun vuosikymmeniin. Ihmeteltävänä kaiken muun ohella on vuorineuvos Juuso Waldenin vuonna 1963 hankkima aito venetsialainen gondoli.

Rönnvikin viinitilalla Pälkäneellä siirrymme vahvasti takaisin nykyaikaan. Kuulemme maaseutuyrityksen ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Oppaan johdolla perehdymme viinintuotantoon ja tuotteisiin. Tutustumme myös broileri-kasvatukseen sekä yleisesti maatalouden harjoittamiseen. Tilaopastuksen kruunaa makuhermoja kutkuttava lasillinen talon suosikkijuomaa. Ostosmahdollisuus.

Juhani Viita on kokenut ryhmävetäjä, jonka tavaramerkkeinä ovat pettämätön tilannetaju ja lämminhenkinen vuorovaikutus. Tarttuvat tarinat ja virkistävä viihde rytmittävät tätäkin matkaa. Ja taatusti väki viihtyy.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

Näsijärven kierros ja Killinkoski

Kiehtovia kohteita – erinomaisia elämyksiä

Näe ja koe opastettu ohjelmallinen Näsijärvi -kierros leppoisalla päiväretkellä Juhani Viidan johdolla. Matka sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Matkan kesto on n. 9 tuntia. 

Lähtö aamulla Tampereen seudulta Näsijärven länsireunaa ajellen Kuruun. Kuulemme ja koemme seudun parhaat palat entisyydestä tähän päivään. Graniitti ja perinteikäs metsäoppilaitos ovat Kurun sielu. Vierailemme E.Väisäsen kivityöliikkeessä.

Matkan jatkuessa Virtain puolelle näemme Vaskiveden taistelujen muistomerkin ja kertaamme itsenäisyytemme alkuvaiheita.Tämän jälkeen vietämme hetken upean Matias Kappelin maisemissa Härköskylässä.

Virtain Perinnekylässä nautimme matkan hintaan sisältyvän lounaan. Kuulemme mielenkiintoiset tarinat seutukunnan vaiheista 1800-luvulta nykyhetkeen.

Matkamme kohokohdaksi nousee Kulttuurimatkailukeskus Wanha Tehdas Virtain Killinkoskella. Paikka on suomalaisen valokuvataiteen, arkkitehtuurin, teollisuuden ja kyläelämän historiaa täynnä oleva museaalinen kokonaisuus. Opastetulla kierroksella on paljon kuultavaa ja katsottavaa. Uutuutena kansallisvalokuvaajamme I.K.Inhan elämäntyötä esittelevä upea Into-keskus. Aikaa on myös ostoksiin nauhamyymälässä ja kirpputorilla.

Killinkoski -vierailumme jälkeen suuntaamme Näsijärven itäreunaa seuraillen Ruoveden kautta Teiskoon. Näemme Paarlahden vuonon ja 1800-luvun lopussa valmistuneen graniittisen Aunessillan. Vierailemme iloisesta asiakaspalvelustaan ja erinomaisista tuotteistaan tunnetulla viinitilalla.

Juhani Viita on kokenut ryhmävetäjä, jonka tavaramerkkeinä ovat pettämätön tilannetaju ja lämminhenkinen vuorovaikutus. Tarttuvat tarinat ja virkistävä viihde rytmittävät tätäkin matkaa.

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

Voimamatka – Luonnon pyhät paikat

Oletko haaveillut pyhiinvaellusmatkasta? Järjestämme lähimatkan luonnon voimapaikkoihin, joissa jokainen saa hiljentyä - kukin omalla tavallaan. Matkan opastaa Marja Jokela tarinoiden paikkojen merkityksestä, sekä ohjaa mielen hiljentämisessä.

Ajamme esteettömällä bussilla maisemareittiä Hämeenkyrön Kyröspohjaan, jossa tutustumme Jatulin tarhaan. Voimaspiraalin jälkeen nautimme kasvislounaan Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Matkalla on mahdollisuus vierailla parannusveden hakupaikalla, Uhrilähteellä, sekä 400 vuotta vanhalla uhripuulla, Timin männyllä. Iltapäiväkahvit marjapiirakan ja vaniljakastikkeen kera nautimme Frantsilan Kehäkukassa.

Matkan hinta: 850 euroa + 15 euroa/henkilö
Kesto: n. 5 tuntia (sis. kuljetukset, opastukset, lounaan ja iltapäiväkahvit)
Matkaopas: Marja Jokela

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

Bussilla "ulkomaille Teiskoon"

Tehdään yhdessä iloinen lähimatka ja mennään porukalla "ulkomaille Teiskoon"
Mainiot maut ja maisemat – vetävää viihdettä ja virkistystä!

  • Tarkoitettu ryhmille Tampereelta ja sen rajanaapureista.
  • Toteutus toukokuun alusta syyskuun loppuun.
  • Nähdään Teiskon kirkko, Paarlahden vuono ja Aunessilta.
  • Maistuvat tarjoilut Teiskon Viinissä valinnan mukaan: buffet-lounas, iltapäiväkahvit tai viinipruuvit.
  • Ohjelmatuokio teemalla "Laulujen Näsijärvi".
  • Teiskon Viinin puodisa mahdollisuus tuliaisostoksiin.
  • Matkanjohtajana Juhani Viita huolehtii väen viihtymisestä lämpimällä vuorovaikutuksella ja hurtilla huumorilla.

Kesto: n. 3 tuntia 
Matkaopas: Juhani Viita

Tiedustelut ja varaukset

Matrocks Oy
p. 040 5544 204
asiakaspalvelu@matrocks.fi
www.matrocks.fi

Kyrösjärven kierros: Ylöjärvi-Hämeenkyrö-Viljakkala-Ikaalinen

F.E. Sillanpään kansallismaisemat: Kehäkukkaa - kultaa - kauppalaa - kyläraitteja

Opastettu ohjelmallinen bussiretki Juhani Viidan johdolla on leppoisa hyvän mielen matka. Frans Emil Sillanpään synnyinkodin maisemissa Hämeenkyrössä kertaamme Nobel-kirjailijamme elämän vaiheita ja ihastelemme kumpuilevien peltoaukeiden lomassa kimmeltäviä järvenselkiä.

Hämeenkyrön Pappilanjoen rannalla sijaitseva Frantsilan Kehäkukka on seudun suosituin matkailukohde. Vierailemme vuonna 1875 rakennetussa koulurakennuksessa, missä toimii Kehäkukan viehättävä kahvila sekä yrtti- ja lahjatavaramyymälä. 

Matkamme jatkuu Viljakkalaan, missä näemme C.L.Engelin piirtämän kirkon ja tutustumme Haverin kultakaivoksen mielenkiintoiseen historiaan. Kyrösjärven itäreunaa seuraillen ajelemme Ikaalisten puolella läpi Luhalahden ja Röyhiön kylien. Maittavan lounaan nautimme kolmostien varressa sijaitsevan Tei-Tuvan kuuluisasta buffet-pöydästä.

Lounaan jälkeen vietämme hetken Ikaalisten Wanhan Kauppalan alueella. Vierailemme lisäksi Pinsiön Taimistolla, missä ihastelemme mm. pihakasveja ja kivituotteita. Loppumatkasta kertaamme mielenkiintoisen päivän antia ennen mukavan retkipäivämme päätöstä.

Kesto: 6-8 tuntia 
Toteutusaika: toukokuulta lokakuulle
Matkaopas: Juhani Viita

Tiedustelut ja varaukset

p. 044 0836 156
viitapalvelut@gmail.com