Lähimatkailua Ylöjärvellä ja Hämeenkyrössä

Vihreä Sydän yhdistää Ylöjärven ja Hämeenkyrön matkailuyrittäjät

Vihreä Sydän edustaa maaseutumaista lähimatkailua: Päästäksesi kauas arjesta, sinun tarvitsee vain tulla lähelle! 

Moni reitti johtaa Vihreään Sydämeen – Ylöjärven, Hämeenkyrön ja lähialueiden hyvinvointi-, luonto- ja maaseutumatkailuyrittäjien palveluiden äärelle. Kohteet ovat erinomaisesti saavutettavissa Pirkanmaan sydämessä.

Vihreä Sydämen jäsenyritykset löytyvät jatkossa Pirkanmaan Matkailu ry:n sivustolta www.visitpirkanmaa.fi

Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry päätettiin purkaa 12.3.2020 pidetyssä vuosikokouksessa. Tavoitteena on luoda entistä vahvempi ja toimintakykyisempi yksi matkailualan järjestö Pirkanmaan alueelle, ja siten vastata matkailualan kasvuun. 

Vihreän Sydämen historia pähkinänkuoressa

Vihreän Sydämen toiminta sai alkunsa yritysryhmähankkeesta vuonna 2010, jolloin matkailuyrittäjien yhdistys perustettiin. Hankkeeseen saatiin rahoitusta Kantri ry:n kautta ja sitä hallinnoi Ylöjärven Yrityspalvelu. Toiminnan kehittymisen myötä vuonna 2013 rekisteröitiin Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry. 

Suurin osa jäsenistä on Ylöjärveltä, mutta mukana on myös yrityksiä Hämeenkyröstä, Ikaalisista, Ruovedeltä ja Tampereelta. Jäseniä on kaikkiaan viitisenkymmentä.

Tavoitteena matkailun ja yhteistyön kehittäminen

Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry:n tarkoituksena on edistää ja kehittää matkailun sekä matkailuyrittäjyyteen liittyvän tuotekehityksen ja markkinoinnin yleisiä edellytyksiä, alan koulutus- ja tutkimustoimintaa sekä yhteistoimintaa ja vuorovaikutusta. Tavoitteena on mukana olevien yritysten yhteistyön ja verkostoitumisen parantaminen, yhteistyön ja verkostoitumisen avulla aikaansaatu tuotekehitys ja uusien tuotteiden testaus ja markkinointi. 

Tapahtumia, verkostoitumista ja näkyvyyttä

Yhdistyksen jäsenille järjestetään tapahtumia ja tapaamisia. Yhdistys on matkailuyrittäjien yhteistyöfoorumi, jossa verkostoituminen ja hyvien käytänteiden jakaminen palvelevat kaikkia yrittäjiä. Yhdistys näkyy messuilla ja markkinointitapahtumissa sekä hyödyntää yhteismarkkinoinnin voimaa. Jäsenille lähetetään säännöllisesti kattava jäsenkirje alueen matkailutapahtumista ja yhdistyksen omasta toiminnasta. Vihreä Sydän on osa Visit Tampereen kumppanuusverkostoa, jonka tilaisuuksiin sinulla on jäsenenä mahdollisuus osallistua.

 

 

Yhteydenotot

Minna Sarvijärvi
yhdistyksen pj.
p. 040 589 0355
info@vihreasydan.fi